Τι είναι το βιβλίο δραστηριοτήτων;

Το βιβλίο δραστηριοτήτων είναι μια χειροποίητη κατασκευή που έχει ως βάση της, είτε την τσόχα, είτε το ύφασμα. Αποτελείται από 8 σελίδες και κάθε σελίδα του βιβλίου περιλαμβάνει μία δραστηριότητα που θα βοηθήσει τους μικρούς μας φίλους να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, το γνωσιακό τους επίπεδο και την αισθητηριακή ολοκλήρωσή τους.

Οι διαστάσεις του βιβλίου είναι 20x20cm, είναι ελαφρύ έτσι ώστε να είναι φιλικό στο χειρισμό από τα μικρά χεράκια. Είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητο, κι όλα τα υλικά είναι επιλεγμένα με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών.

Οι δραστηριότητες είναι κατασκευασμένες από ερέα (τσόχα) για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και ράβονται σε ραπτομηχανή για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Υπενθυμίζουμε ότι πάντα επιβλέπουμε το παιδί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, προς αποφυγή ατυχημάτων.

Πως το αποκτώ;

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να διαμορφώσουμε μαζί τις σελίδες του προσωποποιημένου βιβλίου δραστηριοτήτων, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του παιδιού στο οποίο θα το δωρίσετε. Δείγματα δραστηριοτήτων για άντληση έμπνευσης μπορείτε να βρείτε εδώ. Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί τις ιδέες σας, αλλά και να σας βοηθήσουμε αν δυσκολεύεστε στην επιλογή! Ο χρόνος κατασκευής του βιβλίου είναι περίπου 3 με 4 εργάσιμες ημέρες κι αποστέλλεται με courier στον χώρο σας.