Λίγα λόγια για εμένα

Είμαι η Μαριάνθη Ωρολογά, δημιουργός και ιδιοκτήτρια του Eager Chick Early Learning. Είμαι Πολιτισμολογος, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Πιστοποιημένη Βοηθός Μοντεσσοριανού Παιδαγωγού για τις ηλικίες 3-6 ετών από το Μοντεσσοριανό Ινστιτούτο Ελλάδος (ΑΜΙ), Επιμελήτρια Βρεφών, Νηπίων και Παιδιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Αλλά κυρίως είμαι μητέρα δύο παιδιών που με ώθησαν να εμβαθύνω και να ανακαλύψω τις προσεγγίσεις που βοηθούν στην ολόπλευρη ανάπτυξη τούς.

Έτσι, αποφάσισα να δημιουργήσω μια επιστημονική ομάδα που θα είναι αρωγός στο έργο αυτό και μαζί θα μπορούμε να είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο έργο το οποίο θα βοηθά γονείς και εκπαιδευτικούς να επιλέξουν τα κατάλληλα και τα καλύτερα υλικά για τα παιδιά, σύμφωνα με την ηλικία αλλά και τις ανάγκες τους.

Ένα πλούσιο υλικό ερεθισμάτων που οδηγεί στην ανάπτυξη των ικανοτήτων τους μέσα από μια ολοκληρωμένη δουλειά η οποία έρχεται στα σπίτια αλλά και στις αίθουσες διδασκαλίας των ειδικών.

Είμαστε εδώ κοντά σας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα κατάλληλα υλικά προσαρμοσμένα και μελετημένα προσεκτικά μέσα από την αγάπη μας στη Μοντεσσοριανή Προσέγγιση.